Με συμμετοχή στα ημιτελικά σε «μονό» και «διπλό» …παρά τις αντιξοότητες επέστρεψε από το Νότιγχαμ ο Γιώργος Λαζαρίδης

Στο διεθνές τουρνουά «Nottingham Futures» στην πόλη Νότιγχαμ της Αγγλίας αγωνίστηκε από τις 25 έως τις 27 Ιουλίου ο Γιώργος Λαζαρίδης. Ο Καλαματιανός πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο έφθασε στα ημιτελικά τόσο στους αγώνες στο «μονό» όσο και στο «διπλό» διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις εμφανίσεις του και ακολουθώντας  νέο τρόπο στο παιχνίδι του.

Σημείωσε δυο νίκες επί ισχυρών αντιπάλων ενώ η προτελευταία ημέρα στο τουρνουά ήταν εξαιρετικά επίπονη καθώς αγωνίστηκε σε 3 αγώνες, έναν στο μονό και 2 στο διπλό που είχαν μεγάλη διάρκεια.

Αυτό το γεγονός κόστισε σε «φρεσκάδα» και «καθαρό μυαλό» στον  έλληνα αθλητή, στον κρίσιμο και απαιτητικό ημιτελικό στο «μονό». Αξίζει να σημειωθεί , ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης, αντιμετώπισε και σημαντικά εξω - αγωνιστικά προβλήματα κατά την παρουσία του στην Αγγλία, που ξεκίνησαν με την άφιξη του, όταν διαπίστωσε ότι το αγωνιστικό του αμαξίδιο έφθασε «χτυπημένο» σε δυο σημεία κατά τη μεταφορά του από την αεροπορική εταιρεία.

Το «πόρισμα» των υπευθύνων της εταιρείας είναι ότι χρειάζεται αλλαγή και παραγγελία καινούργιου, καθώς το συγκεκριμένο που  ο Γιώργος Λαζαρίδης το χρησιμοποιούσε μόλις από τον περασμένο Μάρτιο και είχε κοστίσει πολλά χρήματα, μετά τα «χτυπήματα» δεν μπορεί να επανέλθει στο 100% της λειτουργίας του, καθώς επηρεάζεται σημαντικά το «στήσιμο» του. Εκτός των άλλων ,αγωνίστηκε κάτω από ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για τα δεδομένα της Αγγλίας.

Επιστρέφοντας, στην Ελλάδα και συνεχίζοντας την προετοιμασία του στην Αθήνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Κόντο, ο Γιώργος Λαζαρίδης, αφήνει πίσω τα προβλήματα και τις ατυχίες που δεν τον αφήνουν σε «ησυχία» από την αρχή της χρονιάς και επικεντρώνεται στην παρουσία του σε δυο ακόμα διεθνή τουρνουά , μέσα στον Αύγουστο, σε Ρουμανία και Τουρκία αντίστοιχα. 

George Lazaridis

info@georgelazaridis.gr

Tokyo 2020

Στήριξε την προσπάθεια μου 
Γίνε Χορηγός
Copyright © 2019   georgelazaridis.gr all rights reserved
designed & supported by 
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram